Bråstad barnehage

Bråstad barnehage ble etablert i 2000. Ekorn avdeling med barn fra 1-2 år, Bever avdeling med barn fra 3-6 år og Skautrolla med barn fra 3-6 år. Ideelt sett har vi inntil 10 Barn på ekorn og minimum 24 barn fordelt på Bever og Skautrolla, med 34 barn daglig. Totalt kan gruppen være på 37 barn avhengig av barnas alder.

Da skolen ble nedlagt kjøpte nærmiljø, bedehus og misjonshus bygget. Barnehagen er en ordinær privat barnehage.

Barnehagen ligger fint til med skogen som nabo, det er ca 2 km til Stoa industriområde.

På uteområdet ble lekeapparatene i 2007 skiftet ut, like utenfor har vi en fotballbane, fine turområder og et vann vi kan fiske i.

Vi har utvidet uteplassen med et ekstra skogsområdet hvor det er satt opp en Grillhytte fra høsten 2012. Her vil vi bruke mye tid i all slags vær hele året, og bruke den fine grillen til matlaging.

På Bråstad har vi et Krigsminnesmerke, til minne om et Engelsk fly som ble skutt ned 31. mars 1945. Dette ble månedens kulturminne mai 2011