Samarbeidsutvalget

I Bråstad barnehage ønsker vi å legge til rette for et nært og godt samarbeid mellom foreldre og ansatte i barnehagen.

Foreldrerepresentanter velges på høstens foreldremøte, med to representanter fra hver avdeling. Som foreldrerepresentant får du:

1. Tettere kontakt og innblikk i barnehagen
  2. Sitte i samarbeidsutvalg som har 2 møter i året
  3. Påvirke plan for foreldresamarbeid
  4. Godkjenne årsplan for barnehagen
  5. Evt. medhjelper/engasjere foreldre til jule- og sommeravslutning
  6. Være kontaktperson/talsperson for foreldre
  7. Les gjerne mer om foreldresamarbeid på foreldreutvalget for barnehager (FUB) sin  nettside; foreldreutvalgene.no

REPRESENTANTER PR 2021/2022

SU - leder velges i første SU-møte 27/9
I tillegg til SU sine medlemmer så stiller styreleder og representant for eier Inger Marie Bakke Espeland, 90750132, inger_marie_espeland@hotmail.com og Styrer Maria Aabøe Moen, 91783497, post@brastadbhg.no

BEVER

Monica Hagesæther-Nilsen

Aida Brune

Irene Nystøl Eikaas

Charlotte Bakke

SKAU

André Sperre

Eivind Pedersen

Linda Marita Hagane

Laila Høiås Evensen

EKORN

Grete Båsland Støylen

Marianne Mørland Hagen

Unni Omholt

Carina Heia Venemyr

Ansatt

Hvem er FUB og hva kan vi hjelpe til med?

FUB veileder både foreldre og barnehageansatte i spørsmål som handler om barnas hverdag i barnehagen.

Vi holder også foredrag om hvordan samarbeidet mellom hjem og barnehage kan styrkes.

FUB skal jobbe etter følgende hovedmål: «Samarbeidet mellom hjem og barnehage skal bidra til at alle barn i barnehage får et best mulig tilbud.»